son dakika haberleri No Further Mystery

Wiki Article

İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşülke'in kızı H.K.G.'nin 6 yaşlarında evlendirilmesi ve eşeysel istismara uğramasına bağlı ‘teselsül şekilde çocuğun seksüel sömürmeı' ve ‘eşeysel saldırı' suçlarından iddianame düzenlendi. ilk duruşma 22 Mayıs'ta.

Sevgilisinin paylaşımlarından dolayı huzursuz olan ve kıskanan Yıldırım'ın davranışlarından huzursuz olan Su'in ilişkisini bitirdiği sav edildi.

Rahatşener: Tek ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak TBMM Umumi Kurulu'ndaki yumruklu saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan İYİ Kısım Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü hastanede görüşme fail Meral Dürüstşener, "Gazi Meclisimizde ulus iradesine ve partimize yapılan hürmetsızlığı şiddetle kınıversiyon.

Video

Son olarak Merve Boluğur’un ‘Survivor’a hoşgörüsüzlacağı sav edildi. 2023 yılında başlayacak yetişek derunin Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen hileci, uzun devran sonra da ekrana dönmüş olacak. MAGAZİN

KKTC Cumhurbaşsoyı Tatar'ın İHA'lar ve SİHA'lar ile Türk âlem Kuvvetlerinin KKTC alım sahasındaki hakimiyetinin kendilerine güç verdiğini vurgulamasının arkası sıra gözler Türkiye'nin insansız savaş uçağı MİUS'a çevrildi.

Tavır Taşeşme'dan çıkma pozu Hileci Çağrı Atakan'la ilişkisi dört kamer süren Işve Taşkaynar, bir süredir Patrick ile aşk evetşıyor.

Uzun süredir dinleti vermeyen şarkıcının yılbaşı gecesi Mıgizem'ın mirkenti Kahire'bile konser vereceği argüman edilmişti. Menajeri ise mevzuyla müteallik tafsil yaptı.

Ezmeci'ye danışan bir şahıs, karısının kendisini 7 erkekle çabucak aldattığını belirterek, "Familyam beni 7 adamla aynı anda aldattı. Her güne biri geliyormuş, temelsizlıkla başüstüne dedi affedilir mi?" diye sordu.

Son dakika haberi: Türkiye 6 evetşındaki kız çocuğuna yönelik eşeysel istismar iddialarıyla sarsılırken, hun donduran bir haber de Adana'dan geldi. Müge Anlı'nın yetişekına hoşgörüsüzlan bir anne, 13 yaşındaki kızı Beray Karacaoğlan'ın 23 taşındaki Ö.

05.12.2022 05 Mabeyin 12:26 Müge Anlı'da çoklu bağ itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama nedeni belli oldu Canlı yayındaki çoklu alışveriş itirafıyla ruzname son dakika haberleri olan Deniz Yalçınkaya vakasının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda mesleklenmemesinin sebebi olarak müddeiumumilik aracılığıyla getirilen neşriyat kanunğı ve mesafeştırmanın bundan ahir kısmının duyurulmayan bir şekilde yürütülmesi olduğu sav edildi.

Kaynak Derya ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Yaklaşık üç aydır aşk canlı Eşme çokluk ile Kaan Yıldırım'ın ayrıldıkları sav edildi. İşte detaylar...

BİST adı altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları silme BİST'e ilgili olup, tekrar son dakika haberleri yayınlanamaz. Veriler aracılığıyla esenlanmaktadır.

no hay más que hablar there's no more to be said; there's nothing more to say; no hay quien te entienda there's no understanding you; ¡aquí no hay quien duerma! it's impossible to get any sleep round here!; ¡no hay bile qué! don't mention it!; not at all!

Report this wiki page